CINCI terapii de vindecare energetica pentru corpul, mintea si sufletul tau

2107

 

Fizica cuantica a descoperit mai multe dovezi prin care a demonstrat ca blocurile de baza din care este formata materia sunt de fapt energie. De asemenea, tot fizica cuantica a fost stiinta care a demonstrat efectul pe care-l au gandurile si intentiile tale, acestea putand afecta energia intr-o foarte mare masura. Din moment ce am inteles ca totul este energie si am inteles efectul pe care-l au gandurile noastre asupra acesteia, putem intelege ca, ajutandu-ne de ganduri si de tehnici de vindecare putem vindeca structurile profunde ale organismului uman.

Spre deosebire de medicina conventionala, tehnicile de vindecare cu ajutorul energiei sunt concepute pentru a  vindeca structurile mai profunde ale  organismului. Pentru cele mai bune rezultate, este indicat sa fie combinate tehnicile de vindecare impreuna cu medicina holistica. Vindecandu-ti organismul la nivel energetic, nu doar la nivel fizic, iti vei vindeca nu numai organismul, dar si sufletul si mintea.

Iata care sunt cele CINCI terapii de vindecare energetica pentru corpul, mintea si sufletul tau:

1. Vindecarea cu ajutorul cristalelor – Cristaloterapia

Cristalele sunt mari conducatori de energie si de ganduri si de aceea acestea pot fi folosite cu succes in tratamentele de vindecare. Motivul eficientei acestora se regaseste in capacitatea lor de a amplifica enorm puterea de frecventa. Oamenii de stiinta care au studiat relatia dintre afectiuni si vibratii sunt foarte constienti de puterea pe care o au frecventele in procesul de vindecare. Unul dintre aceste persoane este Dr. Royal Rife. Sustinut de mai multe dovezi stiintifice, aparatul de vindecare a lui Dr. Rife poate vindeva zeci de afectiuni, inclusiv cancerul. Cel mai mare nume al Romaniei in acest domeniu este Dan Seracu.

2. Acupunctura

Acupunctura este o arta straveche de vindecare cu ajutorul energiei, folosita cu scopul de a stimula fluxul de energie al meridianelor energetice, proces prin intermediul caruia organismul revine la o stare de echilibru. Pentru a fi stimulata energia, ace de diferite marimi sunt introduse in diferite puncte de acupunctura specifice. Potrivit medicinei chineze, punctele de acupunctura sunt mici centrii de energie electromagnetica care exista de-a lungul celor 14 meridiane ale organismului.

3. Vindecarea Kathara

Aceasta metoda de vindecare bio-spirituala nu este foarte cunoscuta, dar este una dintre cele mai avansate metode de vindecare pe care le cunoastem la ora actuala. Spre deosebire de cele mai multe tehnici de vindecare cu ajutorul energiei, sistemul Kathara explica in detaliu cum functioneaza mecanica energiei. Primul nivel al acestui sistem contine aproxmativ 300 de pagini pline de informatii pretioase despre mecanica energiei, stiinta morfogeneticii, domeniile merkaba, ADN si chakre. Aceasta tehnica de vindecare foloseste puterea culorilor, a codurilor cunoscute doar de mintea subconstienta, puterea sunetului si a tehnologiilor de bio-regenerare pentru a vindeca structurile energetice ale organismului.

4. Vindecarea cuantica

Momentant nu sunt cunoscute detaliile complete ale acestei metode de vindecare, dar in ultimul deceniu tot mai multi oameni de stiinta recunosc potentialul pe care-l are aceasta metoda. Vindecarea cuantica se bazeaza in mare parte pe principiile stiintei mecanicii cuantice. Aceasta metoda de vindecare se afla intr-o explorare a modalitatilor prin care unitatile de energie afecteaza corpul fizic. Mai multi oameni de stiinta se afla momentan in cautarea unui dispozitiv care sa le permita sa trimita coduri de vindecare cuantica catre organism cu scopul de a-i modifica frecventa.

5. Reiki

Reiki este o arta de vindecare de origine japoneza care foloseste energia fortei de viata pentru a vindeca organismul. Aceasta practica de vindecare spirituala foloseste foarte multe tehnici de mana si simboluri specifice care au ca scop canalizarea energiilor vindecatoare ale Universului in organismul uman. Inainte ca o anumita persoana sa poata practica Reiki este necesar ca aceasta sa fie initiata de un maestru in aceasta tehnica de vindecare.