Cele ZECE moduri prin care impiedicam manifestarea legii atractiei

1677
.

8. Neincrederea

Unii dintre noi au o viziune intortocheata a Universului. De la o varsta frageda, suntem invatati ca trebuie sa ne supunem anumitor reguli si norme de comportament. Vedem Universul ca pe o forta furioasa care ne va rasplati cu suferinta daca pacatuim. Nu e de mirare ca majoritatea ajungem sa ne simtim de parca am calca pe coji de oua.

De fapt, ne asteptam ca lucruri rele sa ni se intample deoarece am dezvoltat o viziune atat de negativa asupra acestor fenomene nevazute. Ne este frica sa cerem ce vrem cu adevarat fiindca am putea fi priviti ca fiind lacomi, nerecunoscatori sau egoisti. Ne este frica sa visam la ceva mai bun pentru ca am putea fi siliti sa stam pe coji de nuca.

Ce spuneti daca intoarcem aceasta convingere pe dos? Cu aceeasi usurinta putem crede intr-un Univers iubitor, care ne vrea numai binele, care vrea ca noi sa fim fericiti si indestulati. In loc sa privim Universul cu mentalitatea unui copil pedepsit, de ce nu facem un pas inainte, siguri pe noi sa ne bucuram de ceea ce avem si ni se cuvine? Crede-ma, Universul te va aprecia pentru ca ai facut asta, rasplatindu-te cu lucruri care iti depasesc cele mai indraznete visuri!

CITESTE CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE >>>>>

.