Cele ZECE moduri prin care impiedicam manifestarea legii atractiei

2136

3. Intensitatea

Ai vazut filmul “Secretul” sau ai citit o carte buna despre Legea Atractiei si acum esti entuziasmat. Esti atat de hotarat sa iti schimbi viata incat mergi inainte nebuneste. Incepi sa repeti afirmatii, sa meditezi si sa vizualizezi cu religiozitate si incerci sa obtii o stare pozitiva cu fiecare ocazie.

Dupa o saptamana sau doua, nu observi nicio schimbare, deci iti intensifici eforturile. Incepi sa meditezi nu doar timp de 15 minute pe zi, ci timp de doua ore. Mantrele tale devin litanii ale disperarii de a vedea un rezultat. Tot nu vezi vreun rezultat, deci incerci mai mult si mai mult si mai mult pana cand, in final, izbucnesti, frustrat.

Relaxeaza-te!

E mai usor sa spui asta decat sa o faci atunci cand nu esti multumit de viata ta, dar serios, cu cat “incerci” mai tare, cu atat situatia se inrautateste. Detaseaza-te, devino mai relaxat, si lasa lucrurile sa se intample atunci cand e momentul.

Cu cat esti mai relaxat si voios cand vine vorba de acest proces, cu atat mai repede se vor materializa dorintele tale. Citeste mai mult despre procesul “permiterii” si invata cum sa fii ceea ce incerci sa obtii. Astfel vei activa intr-un mod mult mai simplu Legea Atractiei si totul se va intampla, in mod natural, de la sine. Nu e nevoie de o intensitate prea mare.

CITESTE CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE >>>>>