Cele ZECE moduri prin care impiedicam manifestarea legii atractiei

1677
.

6. Nesiguranta

Indiferent de cat de mult iti doresti ceva, daca nu crezi ca e posibil, te vei impotrivi. Poate ca ti-ai stabilit obiective marete, lucruri care par prea frumoase ca sa fie adevarate. Poate ca vrei sa devii milionar, insa in momentul de fata castigi nu chiar atat de mult pe cat ti-ai dori. Ori iti doresti sa iti intalnesti sufletul pereche, insa ai de mult timp convinerea ca el sau ea nu exista. Este crucial sa-ti intorci pe dos aceste ganduri negative pentru atragerea dorintelor!

Pentru fiecare credinta care te limiteaza, trebuie sa iei o foaie goala de hartie si sa gasesti zece motive pentru care visele tale sunt realizabile. Este important sa te asiguri ca acele motive sunt logice si rezonabile. Spre exemplu, “este posibil sa devin milionar pentru ca alti oameni au reusit, iar unii dintre ei au inceput cu mai putin decat am eu acum.” sau “este posibil ca sufletul meu pereche sa existe pentru ca eu nu am cunoscut fiecare persoana de pe planeta inca. El sau ea ar putea fi in cautarea mea chiar in timpul cautarii mele.”

Continua sa-ti repeti aceste motive pana cand esti absolut convins ca dorintele tale sunt realizabile. Poate va dura un timp si cu siguranta va fi nevoie de multa repetitie, dar cu cat credinta iti e mai puternica, cu atat e mai posibil sa obtii ceea ce vrei.

CITESTE CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE >>>>>

.