Cele ZECE moduri prin care impiedicam manifestarea legii atractiei

2143

2. Frustrarea

Vorbind de frustrare – acesta e un alt mod in care impedicam Legea Atractiei. Cand ne simtim frustrati, transmitem un semnal clar Universului, care devine o faclie ce va atrage mai multe situatii ce ne vor face sa ne simtim frustrati.

Aminteste-ti importanta starii de bine. De ce e ea asa importanta? Din cauza mesajului pe care il transmite Universului. Cu cat te simti mai bine, cu atat atragi mai multe situatii si experiente care te vor ajuta sa te simti bine. Este, intr-adevar, o provocare sa reusesti sa te simti bine cand lucrurile nu iau turnura pe care ai vrea-o, dar este foarte important sa faci asta!

Nu conteaza daca trebuie sa te retragi intr-un loc privat in care sa fii singur cu gandurile tale, sau sa te duci la un cinema ca sa vezi o comedie, sau sa te uiti prin magazine la pranz. Gaseste lucruri care te fac sa te simti bine, si fa-le cat de des poti. Acest lucru este foarte, foarte, foarte important! Daca ai parte de cateva momente de frustrare din cand in cand, nu te ingrijora prea mult. Continua sa faci tot ce poti pentru a trai mai multe momente in care te simti bine decat momente in care esti frustrat. Diferenta va fi incredibila.

Si, in final, cea mai insemnat mod in care impiedicam Legea Atractiei:

CITESTE CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE >>>>>