Cele ZECE moduri prin care impiedicam manifestarea legii atractiei

2012
.

1. Nerabdarea

Majoritatea oamenilor care striga catre ceruri “De ce nu functioneaza Legea Atractiei si pentru mine?” nu au investit prea mult timp in schimbari. Probabil au incercat timp de cateva saptamani, poate chiar cateva luni. Stiu sentimentul disperarii provocate de dorinta de a vedea lucrurile intamplandu-se, dar asta necesita timp!

Aminteste-ti ca suntem mereu sub efectul rezidual al gandurilor, sentimentelor si credintelor din trecutul nostru. Este nerealist (desi de inteles) sa vrei sa schimbi totul peste noapte, dar acest lucru nu se intampla, in majoritatea cazurilor, atat de repede.

Cu siguranta vei vedea imbunatatiri ici-colo, fapt care te va face sa simti ca progresezi. Asta e bine! Doar nu dispera daca ai impresia ca ai parte de progrese minuscule in timp ce ai parte de circumstante neplacute. Nu esti nebun, nu esti sortit esecului si nu esti un idiot. Schimbarea prin care treci este una complet normala.

Fa pur si simplu tot ce poti pentru a mentine o atitudine pozitiva si pentru a continua activitatile care atrag lucruri bune in viitor. Fii bland cu tine insuti si tine minte ca greutatile din prezent vor deveni parte din trecut. In viitorul apropiat, cand vei incepe sa vezi cum aceasta forta schimba circumstantele realitatii chiar in fata ochilor tai, vei fi foarte fericit ca nu ai renuntat cand vremurile au fost foarte grele!

.