Vitamina care ajuta la tratarea inflamatiei pulmonare

1499

In anul 1940, doctorul in medicina Frederick Klener a documentat ca aportul adecvat de vitamina C are capacitatea de a trata peste 30 de boli diferite, inclusiv pneumonie. Daca suferi de frisoare si tuse, este cel mai probabil ca un virus sa fie o cauza a pneumoniei. Aceasta poate provoca o acumulare de lichid in plamani, care in majoritatea cazurilor poate cauza decesul.

Din pacate, antibioticele nu ajuta la tratarea unei infectii virale, iar sistemul imunitar slabit si un sistem limfatic neglijat reprezinta baza pentru aparitia bronsitei, care, la fel ca majoritatea altor boli, necesita o atentie deosebita in tratamentul bolii.

Pana in prezent s-a demonstrat ca vaccinurile impotriva gripei slabesc sistemul imunitar si includ cantitati incredibile de substante toxice, cum ar fi mercur, aluminiu si formaldehida. Aceste metale si chimicale nedorite provoaca probleme neurologice si uneori, probleme la nivelul sistemului reproducator.

Semnele deficientei de vitamina C – Iata cum o poti corecta in mod natural si rapid!

Vitamina C a primit multa atentie in ultimii ani, dar din pacate nu este suficienta. Acest antioxidant poate intari sistemul imunitar si ajuta la detoxifierea ficatului, imbunatateste functia cognitiva si protejeaza organismul impotriva invadatorilor externi. De asemenea, este cunoscut pentru vindecarea ranilor comune, ale astmului, gutei, leziunilor musculare si osoase, hipertensiunii arteriale si alergiilor sezoniere.

In mijlocul luptei impotriva infectiilor pulmonare, vitamina C poate face minuni in sustinerea capacitatii noastre naturale de a apara fara a deteriora flora rosie. Reducerea continutului florei naturale pentru distrugerea virusilor poate crea dezechilibre pe termen lung.

Adevarul ascuns despre Vitamina C si cancer

Dupa un interviu cu Doctorul Andrjua Saul, au fost primite informatii despre puterea de vitamina C. Acest doctor a subliniat faptul ca inflamatia plamanilor poate fi vindecata in numai trei ore. S-a constatat faptul ca un aport adecvat de vitamina C ajuta la completarea modului natural de recuperare a bolilor respiratorii grave.

Vitamina C este esentiala pentru mentinerea sanatatii si regenerarii fizice. Aceasta vitamina care nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia zilnica poate fi gasita in fructe proaspete, legume, legume cu frunze verzi, unele tipuri de cereale si alge, etc.