.
De vorba cu mine Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este...

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”

-

- Advertisment -

Acestea sunt cateva dintre strategiile care m-au ajutat sa raman centrata si sa nu mai absorb energia celorlalti oameni din jurul meu.

#1. In primul rand, este foarte important sa te intrebi “Este emotia aceasta a mea sau a altcuiva? Ar putea fi ambele variante valabile. In cazul in care emotia, cum ar fi frica sau furia este a ta, confrunta intr-un mod bland cauza sa, fie pe cont propriu, fie cu ajutor profesionist.  In cazul in care aceasta nu este propria ta emotie, incearca sa recunosti ce anume a generat-o. De exemplu, in cazul in care tocmai te-ai intors de la cineva unde ai vizionat o comedie, dar te-ai intors cuprinsa de depresie, aceasta ar putea fi o emotie imprumutata de la presoana in preajma careia ai stat la film – campurile voastre energetice se suprapun. Acelasi lucru este valabil si atunci cand mergi la un concert sau la mall.

#2. Atunci cand este posibil, distanteaza-te de sursa suspectata. Indeparteaza-te la o distanta de cel putin douazeci de metri distanta si vezi daca simti o usurare. Intr-un loc public, nu ezita sa schimbi locurile in cazul in care simti ca iti este impus un sentiment de depresie.

#3. Timp de cateva minute centreaza-te concentrandu-te asupra respiratiei – astfel te reconectezi cu tine insuti si te eliberezi de emotiile negative. Vizualizeaza toata negativitatea ca fiind o nor negru care se indeparteaza de tine pana in momentul in care dispare la orizont.

#4. Emotiile negative, cum ar fi frica, pot domina centrul emotional al plexului solar. Pune o palma pe acest centru si trimite energie iubitoare pentru a elimina stresul. In cazul unei depresii sau in cazul anxietatii foloseste aceasta metoda zi de zi pentru a contribui la consolidarea acestui centru energetic. Aceast metoda este reconfortanta si aduce cu sine un sentiment de siguranta si optimism.

#5. Apara-te! O forma de protectie la indemana fiecaruia pe care foarte multi oameni o folosesc implica vizualizarea unui scut de lumina care protejeaza intregul corp. Gandeste-te ca la un scut care blocheaza negativitatea sau disconfortul fizic si care permite aspectelor pozitive sa patrunda in interiorul sau.

 

.

Ultimele stiri

Cele mai importante trei arme naturale impotriva transpiratiei

Transpiratia este un proces natural, care are loc in corpul nostru atunci cand suntem activi fizic sau cand suntem...

Tratamentul 100% natural al sinuzitei – Ucide orice infectie a sinusurilor!

In Statele Unite ale Americii, mai mult de 32 de milioane de oameni sunt afectati de infectii la nivelul...

Acestia sunt compusii bioactivi din castraveti care lupta impotriva cancerului si afectiunilor cardiovasculare!

Cu totii stim cat de buni sunt castravetii pentru pierdere in greutate. Acestia contin multe fibre, apa si sunt...

Cele CINCI semne ale cancerului de colon ignorate in majoritatea cazurilor

In cazul in care nu incluzi cancerul de piele, cancerul colorectal este al treilea tip de cancer raspandit la...

Aceste elemente de comunicare nu le-ai invatat la scoala, dar iti pot determina succesul in viata!

Suntem invatati elementele de baza ale comunicarii inca din clasele primare. Pentru a putea citi, scrie si vorbi eficient,...

De ce Carl Jung le recomanda pacientilor sa coloreze?

Nu cu mult timp in urma, am participal la un eveniment TEDx si imediat cum am intrat in cladirea...

Lectii de viata

- Advertisement -

Pe acelasi subiectCITESTE SI...
Recomandarile noastre