Cum poti ucide Candida in mod natural! Medicamentele anti-fungice pot avea efecte adverse!

2381

Primul pas in reducerea cresterii si proliferarii fungilor de Candida este acela de a inceta hranirea acestora. Zaharul este cel mai mare dusman al tau daca suferi de aceasta problema. Asta inseamna ca trebuie sa eviti toate formele de zahar, inclusiv carbohidratii simpli care se transforma in organism in zahar.

Plantele medicinale si suplimentele naturale  te pot ajuta sa lupti impotriva Candida. In continuare iti prezentam care sunt cele mai eficiente:

#1. Aloe Vera

Aloe Vera creaza un nivel de pH care nu este potrivit pentru dezvoltarea Candidei. Aceasta planta, de asemenea, ajuta si la curatarea ficatului. Filtrele hepatice transforma Candida in produs secundar si elimina toxinele care apar in timpul uciderii fungilor de Candida. Sucul de aloe poate fi consumat zilnic (nu mai mult de ¼ ceasca).

Aloe Vera – Creste-ti propriul tau medicament!

#2. Usturoi

Usturoiul este un luptator puternic impotriva fungilor si cu toate acestea, nu distruge bacteriile benefice din intestine. Usturoiul ucide doar bacteriile rele si distruge simultan Candida. Poate fi consumat crud sau poate fi administrat sub forma de capsule moi sau sub forma de ulei.

Atentie: Usturoiul are capacitatea de a dilua sangele. Nu-l utiliza daca suferi o interventie chirurgicala sau daca ai alte contraindicatii.

Laptele de usturoi – Un remediu simplu miraculos pentru sciatica, afectiuni digestive si nu numai

#3. Uleiul de cuisoare

Uleiul de cuisoare este un luptator anti-fungic important, care de asemenea poseda abilitati de intarire a sistemului imunitar in general. Puneti 15-30 de picaturi din acest ulei in apa si consuma amestecul rezultat de trei ori pe zi.

Cele 12 simple utilizari ale cuisoarelor – condimentul cu cea mai mare valoare antioxidanta

#4. Ulei de nuca de cocos

Uleiul de cocos este un agent anti-fungic extrem de puternic, cu o multime de proprietati benefice. Consuma o lingurita de ulei de nuca de cocos de 1-2 ori pe zi.

Uleiul de nuca de cocos ucide 93% din celulele canceroase de colon in vivo

#5. Ulei de arbore de ceai

Uleiul de arbore de ceai este capabil sa ucida bacterii, virusi si fungi. Se amesteca 15-30 picaturi de ulei de arbore de ceai in apa si se consuma remediul de trei ori pe zi.

Un cabinet medical intr-o sticluta: 13 beneficii uimitoare ale uleiului de arbore de ceai

#6. Ulei de oregano

Uleiul de oregano are puternice proprietati antifungice si antimicrobiene. Poti lua cinci sau mai multe picaturi din acesta punandu-le sub limba sau diluat apoi in apa si consuma amestecul de 2-3 ori pe zi. Poti, de asemenea, sa-l iei sub forma de capsule sau pur si simplu sa-ti prepari ceai din frunze de oregano. Uleiul de oregano este de asemenea, foarte bogat in antioxidanti.

Puterea de vindecare a uleiului de oregano!

Sursa